Flyttet hjemmefra? Her er tre apparater som du SKAL eje

sponsoreret

Let’s face it. Før du flyttede hjemmefra, har du aldrig sat pris på mor og fars støvsuger, eller den blender som du lavede piña colada i. Men det burde du altså – for faktisk er disse apparater ofte en kæmpe hjælp i hverdagen.

Er du lige flyttet hjemmefra og har svært ved at finde rundt i alle køkkenapparaterne? Frygt ej – for der er hjælp at hente. Her får du forslag til fire apparater, som du altså ikke kan undvære i din hverdag.

blenderEn blender er et must have

En blender kan bruges til lidt af hvert. Mange unge tror, at de kan undvære en blender, men opdager hurtigt at den er praktisk og kan bruges til mange forskellige ting. Med en blender kan du fremtrylle lækre smoothies, grøntsagssupper og kolde drinks. Dette gør blenderen til en obligatorisk del af køkkenudstyret i de fleste hjem.

Desuden fås blenderen i mange forskellige prislejder, så du sagtens kan investere i en billig blender uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

irobotStøvsugeren er uundværlig

Et andet must til dit nye hjem er selvfølgelig en støvsuger. Støvsugeren er en genial opfindelse, som de fleste mennesker helst ikke ville være foruden. Selvom en støvsuger fylder meget i en lille lejlighed, er den undværelig. En støvsuger fås ligeledes i mange forskellige prislejder. Her skal du være opmærksom på, at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. En alt for billig støvsuger kan langt hurtigere gå i stykker, hvorimod en støvsuger i den højere prisklassen kan holde i mange år fremover. Du kan få støvsugere fra få hundrede kroner til flere tusinde. Klik her for at se et stort udvalg af kvalitetsstøvsugere.

mikroboelgeovnenMikrobølgeovnen redder enhver aftensmad

Du har nok aldrig sat pris på dine forældres mikroovn, hvilket er forståeligt nok. En mikroovn fylder meget og er knap så køn at have stående på køkkenbordet hjemme i den lille lejlighed. Dog vil du hurtigt finde ud af, at den er uundværlig. I løbet af få uger væk fra mors lækre mad, lærer du at holde af færdigretter og rester. Og ja, den er altså god nok. Med en mikroovn kan du let genopvarme dine rester samt lave færdigretter og diverse andre retter. Faktisk kan du bruge mikroovnen til utallige ting inden for madlavning. Invester i en mikroovn som vil holde mange år fremover – det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde.

kaffekvaernerenKaffekværneren giver dig frisk kaffe hver dag

Elsker du også duften og smagen af nybrygget kaffe? Det sidste forslag til dig er at investere i en kaffekværner. En kaffekværner koster omkring 150 kr. og kan redde enhver morgen. Med en kaffekværner kværner du friske bønner, hvorefter du kan brygge helt frisk kaffe på din kaffemaskine. Smagen af denne nybryggede, lækre kaffe skal opleves. Hvis du vil tilføje noget ekstra til oplevelsen, skal du købe nogle eksklusive bønner hos din lokale kaffebutik.

Læs også: Kaffe-gadgets for de tørstige

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?