Libratone får hæderkronet pris for ny højtaler

Libratone får hæderkronet pris for ny højtaler

Libratone er en dansk virksomhed baseret i København, der indenfor få år har skabt meget røre i lyd-verdenen. For tredje år i træk er de blevet kåret til vindere af CES INNOVATIONS DESIGN AND ENGINEERING AWARDS HONOREE. Det er en pris med både prestige og international anerkendelse, og det er uden tvivl endnu et kvalitetsstempel for virksomheden.

Libratone Loop

I 2011 var det deres Libratone Live-model som vandt samme pris, og i år 2012 var det Libratone Zipp, den transportable højtaler som vi før har omtalt her på bloggen. Og i år blev det så den nyeste model som løber med prisen, nemlig Libratone Loop. Loop er virksomhedens første AirPlay højtaler, og med både mulighed for analog lyd gennem et 3,5mm audio mini-jack-stik og digital lyd gennem både AirPlay, wifi-forbindelse og også uden wifi-forbindelse med PlayDirect, er mulighederne mange for at afspille musik via Libratone Loop.

Det runde, fine design er både praktisk og designmæssigt i top. Praktisk, fordi Loop er meget nem at placere i et rum, da den både kan hænge på væggen med et medfølgende ophæng, eller stå på en hylde, på gulvet eller på et bord uden problemer. Det runde design gør også, at lyden bliver spredt i rummet, uanset størrelse og form, da lyden fra højtaleren kommer ud i så mange retninger og bruger rummets vægge til at fordele lyden med også, så det kan høres klart og tydeligt uanset hvor du står. Lydkvaliteten er i top, hvilket nye lydtests har sat tykke streger under.

Libratone Loop i forskellige farver

Designmæssigt er højtaleren også højt på skalaen og uld-betrækket giver et anderledes og kvalitetsbevidst look. Uld-coveret er udskifteligt, så du kan skifte farve på din højtaler meget nemt, så det matcher den stil du har i dit hjem.

Libratone Loop er den perfekte blanding af en fantastisk højtaler med god lyd og et virkelig godt design, som man har lyst til at vise frem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *