Nyt på markedet: Fitbit Force fitness- og søvn-tracker ur

Fitbit Force

Efter en del rygter har floreret er Fitbit nu klar til at annoncere deres nyeste fitness gadget, nemlig deres aktivitest-tracking ur. Det er en opgradering af en tidligere model og har fået en del nye, lækre features. Det kommer på markedet i løbet af de næste to til tre uger, men det er allerede nu muligt at købe det og få det tilsendt på dagen det udkommer. Prisen bliver på $129,95.

Og hvad får du så for denne pris? Selve designet af uret er enkelt og simpelt, med en gummiring og et lille, mørkt display. Displayet er her hvor denne udgave virkelig adskiller sig fra sin forgænger. På skærmen kan man nu se meget detaljeret tracking information, både om hvor mange skridt du har taget i løbet af dagen, hvor mange trapper du er gået op af, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor længe og hvor godt du har sovet, og det er også muligt at sætte en alarm, så du vågner ved at armbåndet vibrerer. Den tidligere model kunne slet ikke trække de samme data og når de blev vist på den lille skærm var det ikke særligt detaljeret – for eksempel blev antallet af skridt du havde taget vist som små prikker. Fitbit er også et helt almindeligt ur, og hvis du opkobler den til din smartphone, så vil den også kunne vise opkalds-id når du får indgående opkald. Batterilevetiden er på helt op til 10 dage, og det tager maksimum et par timer at lade Fitbit-uret op, så du kan bruge det næsten konstant.

Så der er nok af features at hente i dette nye Fitbit-ur, og det vil især være en god gave (måske julegave, nu vi nærmer os den tid) til den fitness-glade i din omgangskreds.

Nyt på markedet Fitbit Force fitness og søvntracker ur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *