Revolv og iOS

Kontroller dit hjem med din smartphone med Revolv til iOS

Det lyder som noget der vil ske langt ude i fremtiden, men nu er det faktisk muligt at styre alle dit hjems trådløse apparater med din mobil. Der er allerede flere af den slags produkter på markedet, men der er især en som skiller sig ud fra de andre, da den ikke bare opkobler hele dit hus, men også arbejder sammen med dine eksisterende systemer.

revolv_1

 

Produktet kommer fra Revolv, som er en virksomhed baseret i Colorado. De har valgt at kalde det Smart Home Solution, og det gør at du kan koble dit underholdningssystem, trådløs belysning, automatiske låse, og termostater op til din iPhone eller iPad, og derved kan styre det hele fra den lille enhed.

For et beløb på $299 får du en Wi-fi hub og kan få adgang til Revolv’s cloud service. Det er meget enkelt – du tager bare h
Hvad kan du så bruge dit nye legetøj til? Du kan automatisere daglige rutiner, såsom at tænde for apparater på et forudbestemt tidspunkt, eller bruge GPS-servicen på din mobil, så bestemte apparater tænder når du kommer inden for en vis radius. Revolv ved hvornår du er tæt på dit hjem fordi den tracker dine bevægelser ved hjælp af din mobil. Men for en gangs skyld er det at blive overvåget en god ting, som vil hjælpe dig: du kan programmere afslappende musik som afspilles før du træder ind af døren – eller forvarme ovnen så du kan være forud med aftensmaden allerede inden du kommer hjem.ubben med hjem, sætter den til en stikkontakt, og så finder den automatisk dit internet, kobler sig på, og finder alle dine trådløse enheder, som du allerede har installeret i dit hjem. Det er også muligt manuelt at koble flere apparater på. Revolv er desværre kun muligt at få til Apple-produkter, men der skulle være en mulighed for android-brugere på vej.

Det er muligt at mikse og matche produkter og apparater, så du skal ikke bekymre dig om, om for eksempel dine Sonos trådløse højtalere kan samarbejde med systemet. Den eneste funktion der kræves af de apparater du har i dit hjem er, at de er trådløse og kan opkobles på et trådløst net.

Og det er netop denne funktion der gør at Revolv skiller sig ud fra konkurrenterne. Der er mange andre systemer, som forsøger at gøre det samme, men som bare ikke formår at få forskellige produkter til at samarbejde.

Mike Soucie, grundlæggeren af Revolv, siger at ideen bag produktet var drevet af forbrugernes ønske om nemmere at kunne kontrollere deres hjem, og de apparater som de har. Han siger videre at Revolv ikke forsøger at gøre hardware forældede, men i stedet forsøger at simplificere tingene og give forbrugeren magten til at styre deres hverdagsliv. Det mange har efterspurgt er en enhed som er på forkant med teknologien, som er effektivt, og også sælges til en overkommelig pris.

Revolv_Hub_page-11Det er vigtigt for Revolv at produktet er så simpelt som muligt, og det er her de ser den helt store mulighed for succes. For at forbrugerne vil tage det til sig, skal det være simpelt at sætte op, og også meget simpelt at styre – det er meningen at det skal hjælpe i hverdagen, og ikke gøre tingene mere besværlige.

Synes du Revolv har lavet et godt produkt? Og ville du selv købe og bruge det? Kom med kommentarer nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *