De bedste gadgets til campingturen

Er du udendørsmenneske, men er du alligevel blevet så komfortabel med alle de moderne gadgets man efterhånden har skaffet sig, at en tur i vildmarken, selv bare for en weekend, virker uoverskuelig og alt for skræmmende? Så læs med her, og find ud af hvilke gadgets du kan tage med på campingtur og ud i naturen uden at man bliver helt afskåret fra den virkelige og den virtuelle verden.

Et bad du kan have i lommen

Bare fordi du sover i telt behøver det ikke retfærdiggøre at du går rundt og er beskidt. For med dette fine bad du kan have i lommen er renhed ikke langt væk. Fyld blot posen med vand, lad den opvarme af solen og hæng posen op i et træ. Og vupti, så er der varmt brusebad i det fri.

camping gadgets bad i naturen

Transportabel kaffemaskine

Ikke engang kaffe behøver du undvære på de tidlige morgener, hvor fuglekvidder alligevel vækker dig ved solopgang og teltvæggen ikke kan holde naturens lyde ude. For nogle genier har opfundet en kaffemaskine, som du kan have med på campingturen, og som kan lave op til 10 kopper kaffe på 20 minutter, hvis du er virkelig trængende. Vidunderet kører på propan-gas som opbevares i en lille cylinder bag selve kedelen.

Læs også: Kaffe-gadgets for de tørstige

Transportabel kaffemaskine

GoPro HERO 3

Skal du ud på vilde eventyr, og vil du gerne dokumentere dine bedrifter i vildmarken, så du kan blære dig over for venner og familie når du kommer hjem, så er GoPro HERO3 kameraet til dig. For som vi alle ved: hvis der ikke er videodokumentation, så skete det ikke. Skal du ud at riverrafte, eller klatre op af en stejl klippevæg, eller skal du ud og surfe på vilde bølger, så husk at tage GoPro med på turen. Kameraet kan holde til det hele, og fås endda med en vandtæt beholder og grej til at sætte den fast på mange forskellige overflader. Så uanset hvad du laver af vilde ting, så skal dette lille, kraftfulde kamera nok optage det. Læs vores GoPro HERO3 anmeldelse her.

GoPro HERO 3

Lifesaver vand-filtreringsflaske

Er du på vandretur i vildmarken så kan der nogen gange være langt mellem vandposter. Selvom der er nok så meget rindende vand i åer og floder omkring dig, så kan du ikke være sikker på at vandet er rent nok til at drikke. Men med denne lille vidunderflaske skal du ikke længere bekymre dig om, om det er forurenet. Filtreringssystemet i flasken fjerner alle de mikrobiologiske patogener der kan forekomme i vandet, uanset om du tager det fra en sø, flod, eller å. På under et minut har du rent drikkevand og kan nemt få den væske du har behov for på en lang vandretur, uden at skulle slæbe tunge vandflasker med hjemmefra. Tjek f.eks. disse.

Lifesaver vand-filtreringsflaske

Transportabel mygge-fjerner

Er der noget bedre end at sidde og nyde stilheden i naturen, se ud over det fantastiske landskab og bare slappe helt af? Men er der noget der kan ødelægge idyllen så er det myg. Ikke bare er de larmende og meget nærgående, så kan man, hvis man er virkelig uheldig, også få myggestik, som kommer til at klø i dagevis. Myggestik kan være en kæmpe gene, især på en vandretur, hvor man skal gå langt hver dag, og hvor man ikke har tid til at stoppe op hvert andet minut for at klø sig over det hele. Heldigvis er der her et produkt som kan holde dem på afstand. Ved hjælp af AA-batterier udsender denne lille beholder en duft af citrongræs, kanel, mint og geranium-olier. Denne duft får myggene til at stikke af, og den holder i op til 18 timer, så der skulle være nok til at holde myggene væk i mange aftener.

Transportabel mygge-fjerner

Earl Backcountry Overlevelses-tablet

Selvom du måske har din tablet eller din smartphone med, så er det ikke altid de virker ude i ødemarken. Og når der ikke er forbindelse, så kan man ikke lige bruge sin GPS til at finde vej. Men med denne smarte overlevelsestablet, vil du kunne finde vej overalt, da den kommer med et komplet GPS-system som virker uanset hvor langt ude i vildmarken du befinder dig. Ydermere virker den ved hjælp af solceller, så du skal ikke tænke på at den skal oplades – den perfekte gadget til vandreturen i vildmarken.

Earl Backcountry Overlevelses-tablet

Udarbejdet i samarbejde med Outnorth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *