Jabra Solemate – Anmeldelse

Jabra Solemate

Pludselig kommer Jabra Solemate på markedet. Ifølge virksomheden, kan den stream musik op til 10 timer. For at teste om deres påstand var rigtig, har vi testet Jabra Solemate. Det viste sig, at efter 4-5 timer musik-streaming var batteriniveau medium, hvilket vil sige at virksomhedens udtale var sandt.

På en størrelse på 172 x 64 x 70 mm, er Solemate lille nok til at passe i en laptop-taske eller en stor pung. Den vejer kun 610 gram, men den virker stadig meget solid, og føles ikke skrøbelig eller billig.

På trods af størrelsen, producerer den nok lyd til at fylde et stort rum. Lydniveauet på højeste volumen er ikke helt optimal, men det kan nemt indstilles ved udligningsordning-indstillinger på din mobil eller tablet.

jabra-solemate gul

Tilslutningen til en smartphone eller tablet var en nem proces, og højttaleren vil automatisk oprette forbindelse til en anden enhed, når Bluetooth er tændt. Højttaleren giver en akustisk alarm, når den er tilsluttet. Derudover vil den også vise, hvor meget batteri der er tilbage, når der trykkes på opkaldsknappen på toppen.

Bunden af højtalerne er lavet af materialer, som minder om sålen på en sko. Den gribende gummi, begrænser højtalerens vibrationer. Desuden opsamler den også snavs, hår og støv. Stuvet i bunden er en 3,5 mm lydkabel, det bruges til at tilslutte enheder til højtalerne, som et alternativ til Bluetooth. Der er et 2,3 mm lydstik på siden af enheden.

Jabra Solemate kan også anvendes som en andet en musikhøjtaler. En af knapperne på enheden lader brugeren besvare opkald, ligge på eller ringe op. De to andre knapper styrer lydstyrken. Lydkvaliteten er god på begge ende af røret.

Udover stikkontakten og USB-kablet, kommer den også med en lille lomme, som er designet til at beskytte højttaleren for lys, vand og snavs. Jabra SoleMate er nu til salg diverse steder på nettet til ca. 1.300 kr.

Vores bedømmelse

På trods af den lille størrelse, giver Jabra Solemate en god og kraftig lyd. Bluetooth-højttaleren er lille nok til at passe i en laptop-taske, men igen kan lyden sagtens fylde et rum. Bluetooth har satdig sin begrænsninger, men passer fint til en højtaler i denne størrelse. Skal højtaleren benyttes statiionær i hjemmet, så anbefales Sonos Play 1.

Positiv

  • God byggekvalitet
  • Fantastisk lyd
  • Stærk bas

Negativ

  • Opsamler snavs og støv
  • Prisen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *