Introduktionen af Sonos PLAY:1

Sonos PLAY:1

Sonos introducer det nyeste skud på stammen af trådløse højtalere, med introduktionen af PLAY:1. Som ligesom med alle andre af Sonos højtalere, fungerer trådløs med design i topklasse.

Pr. 29. oktober kan du få fingre i PLAY:1 hos HiFi klubben, Fona samt Eplehuset. Besøg din nærmeste butik og få en introduktion til PLAY:1 fra den 29. oktober.

PLAY:1 lanceres til en introduktionspris af 1.499 kr. med medfølgende BRIDGE, og Sonos sætter hermed fokus på, at levere god lyd og flot design til en lavere pris end tidligere produkter.

“Sonos blev skabt ud fra den overbevisning, at du aldrig er nødt til at vælge mellem kvalitetslyd og en nem adgang til alle dine musiknumre i hjemmet” udtaler John MacFarlane, CEO, Sonos, Inc. Det er hermed, som med Sonos tidligere produkter, fokus på funktionalitet og kvalitetslyd.

PLAY:1 kommer med samme funktioner som Sonos PLAY:3 og PLAY:5, hvor der er fokus på funktionalitet. Dette betyder, at du nemt kan tilslutte PLAY:1 til dit nuværende system.

Sonos udtaler følgende omkring PLAY:1 ”En specialkonstrueret mellemtoneenhed og tweeter leverer en dyb, dynamisk og overraskende stor lyd. Kraftfulde dybe toner, klare mellemtoner og diskant samt en ny smart procesteknologi gør Sonos-enhederne bedre end nogensinde før, og minimerer forvrængninger – selv ved fuld lydstyrke. Samtidig leverer PLAY:1 et bredt lydbillede og en fantastisk lytteoplevelse, uanset hvor du befinder dig i rummet

Inden kort tid, vil der forekomme en test af PLAY:1 – følg med på KMU, holder dig opdateret.

WhitePLAY1_3Quart_White_CMYK_tif

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?